De lekkerste decemberhapjes maak je natuurlijk zelf

De decembermaand is bij uitstek geschikt om de keuken in te duiken, want zowel voor kerst als voor oud en nieuw is lekker eten erg belangrijk. Je zult niet de eerste zijn die in december beseft dat je eigenlijk niet zo’n held bent in de keuken, en dat die gevulde kalkoen jou waarschijnlijk nooit gaat lukken. Er zijn echter genoeg gerechten die je ook zonder al teveel ervaring en kennis kunt maken, vooral op het gebied van zoetigheden die je moet bakken. Het geheim van deze zoetige baksels is een perfect recept. Heb je deze nog niet gevonden, of vind je dat teveel gedoe? Ga dan voor een handige kant en klaar mix van Koopmans!

Iedereen kan bakken

Bij Koopmans vinden ze dat iedereen kan bakken, en wel met de kant en klare oliebollenmix, cakemix en broodmix uit hun assortiment. Deze zijn zó makkelijk te maken dat iedereen het kan. Het fijne aan deze mixen is dat ze precies de juiste hoeveelheden van alle ingrediënten bevatten, en je er zelf nog amper wat aan toe hoeft te voegen. Je hoeft dus niet in de weer met een weegschaal, pakken meel, suiker en smaakmakers, maar gooit gewoon de mix in een bak, doet er water en eventueel een ei bij, en klaar is kees! Als je een broodmix hebt gekocht dan zet je het brood in de oven. Hetzelfde geldt voor de kant en klare cakemix. Heb je juist de oliebollenmix gekocht? Oliebollen moet je bakken in frituurvet, en dit doe je het beste in de garage of bijkeuken. De geur is namelijk best sterk en als je het in de keuken doet ruik je het een paar dagen later nog steeds.

Wat doe je in de oliebollen?

Een kant en klare oliebollenmix gebruiken wil natuurlijk niet zeggen dat je er zelf niks aan kunt toevoegen, integendeel! Oliebollen lenen zich perfect voor allerlei soorten vulling, dus wees creatief en maak allerlei verschillende varianten. De meest bekende variant is natuurlijk die met rozijnen, maar niet iedereen is daar fan van. Wil je toch een ietwat zoete smaak? Ga dan voor stukjes appel of een ander stuk fruit, of doe er eens kleine stukjes chocolade in. Deze moet je wel goed in het deeg duwen, zodat ze er niet uitkomen als je de oliebollen bakt. En als laatste heb je natuurlijk een fles poedersuiker nodig, want oliebollen zonder poedersuiker, tja, dat zijn geen echte oliebollen natuurlijk!

Zelf brood en cake bakken

Ondanks dat de oliebollen natuurlijk het meest belangrijk zijn tijdens kerst en oud en nieuw, is ook een goede plak cake en een vers brood een heuse toevoeging. Zeker tijdens het kerstontbijt kan er niets tegen de geur van vers brood met wat gezouten roomboter op. Loopt het water je al in de mond? Met de kant en klare broodmixen van Koopmans kun ook jij gemakkelijk zelf brood bakken, probeer het eens!

Ontdekken

Een lening aanvragen voor een auto?

Het komt vaak genoeg voor dat je even geen geld achter de hand hebt....

Diverse soorten boten

Lijkt het je leuk om het water op te gaan in je vrije tijd?...

Het vele gebruik van elektromotoren

Om een voorwerp of machine in beweging te krijgen of te laten werken zijn...

Je woning mooier maken, hoe doe je dat?

Er zijn jammer genoeg nog veel mensen in Nederland die niet helemaal tevreden zijn...

De lekkerste decemberhapjes maak je natuurlijk zelf

De decembermaand is bij uitstek geschikt om de keuken in te duiken, want zowel...

Leuke alternatieve gokspellen

Gokspellen zijn altijd aantrekkelijk geweest voor mensen, spellen waarbij er wat meer dan ‘winnen...

Populaire categorie├źn