Handige borrelhapjes voor veel mensen

Heb jij binnenkort een zakenfeest of gaat er iemand trouwen in jouw familie? Dan is de kans groot dat je aan heel veel dingen tegelijk moet denken. De muziek, drankjes, locatie en natuurlijk: de borrelhapjes! Het is soms best moeilijk om voor een grote groep borrelhapjes klaar te maken. In dit blog vind je een aantal tips voor handige (borrel)hapjes wanneer je met een grote groep bent.

Kaas

Heel veel verschillende kaasjes kopen is helemaal niet handig als je hapjes zoekt voor een grote groep. Gelukkig kun je tegenwoordig ook gemakkelijk een kaaswiel kopen. Dat zijn hele kazen, gevarieerd van jonge en oude kaas, tot truffelkaas, pestokaas en olijvenkaas met zongedroogde tomaten. Er zijn superveel verschillende opties! Omdat zo’n hele kaas nogal moeilijk te sjouwen is, kun je het ook de kaas online kopen. Dit is super makkelijk.

Caprese

Dit is misschien wel één van de bekendste hapjes: de capreseprikker. Deze hapjes zijn heel erg simpel om te maken: je prikt een (half) cherrytomaatje, een bolletje mozzerella en een blaadje verse basilicum op een prikkertje en dan ben je eigenlijk al klaar! Serveer ze in een grote schaal en besprenkel ze eventueel met pesto of olijfolie. Een supersimpele snack die je in grote porties kunt maken. Bovendien ook een fijne snack voor de vegetariërs.

Brood & dip

Ook de classic brood met dip is heel handig en simpel om te maken voor een grote groep. Je hoeft namelijk alleen maar lekker brood en (verse) dips te maken en/of kopen. Probeer met de dips een beetje te variëren. Koop bijvoorbeeld niet alleen pathé, filet american en kaasjes, maar kies ook voor wat vegan opties, zoals hummus, groentenspread en vegan eiersalade. Er zijn opties genoeg. Je kunt ook in plaats van brood, verse groenten erbij serveren. Kies bijvoorbeeld voor worteltjes, prei of paprika. Zo is de snack wat gezonder!

Bittergarnituur

Misschien wel de meest makkelijkste snack: bittergarnituur. Dit hoef je namelijk alleen maar te kopen, in de frituurpan te doen en te serveren. Wil je iets uniekere bitterhapjes? Dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om zelf risotto-truffelbitterballen te maken, of groentenloempiaatjes. Er staan talloze recepten online voor zelfgemaakte frituurhapjes.

Quiche

Ook een quiche is een fijne snack voor een grote groep mensen. Je kunt namelijk een paar grote quiches maken en ze serveren door ze in punten te snijden. Deze snack is gezond en heel erg lekker! Het kost je wel iets meer tijd om te maken. Zorg er dus voor dat je genoeg tijd hebt om in de keuken te staan.

Ontdekken

Waarom Digitale Marketing Belangrijk is voor Jouw Bedrijf

Digitale marketing heeft de manier waarop bedrijven communiceren met hun klanten volledig veranderd. Het...

Duurzame Houtsoorten: Een Verdiepende Blik op Frake Noir en...

Het ontwerpen van huizen, meubels en decoratieve objecten gaat tegenwoordig verder dan het kiezen...

Snel aan personeel komen met Youbahn

Youbahn is een uniek platform dat werkgevers snel en flexibel personeel kan bieden voor...

Welke herenmerken mogen niet ontbreken in je kledingkast?

Ben je als man op zoek naar leuke merken om je garderobe mee aan...

Alles wat je moet weten over reisvaccinaties voor Turkije

Reizen naar het buitenland brengt vaak veel voorbereidingen met zich mee, zoals het regelen...

Wanddecoratie van glas is de trend van nu

Kunst en decoratie zijn de pijlers van een goede huis inrichting. Het beschouwen van...

Populaire categorie├źn