Handige borrelhapjes voor veel mensen

Heb jij binnenkort een zakenfeest of gaat er iemand trouwen in jouw familie? Dan is de kans groot dat je aan heel veel dingen tegelijk moet denken. De muziek, drankjes, locatie en natuurlijk: de borrelhapjes! Het is soms best moeilijk om voor een grote groep borrelhapjes klaar te maken. In dit blog vind je een aantal tips voor handige (borrel)hapjes wanneer je met een grote groep bent.

Kaas

Heel veel verschillende kaasjes kopen is helemaal niet handig als je hapjes zoekt voor een grote groep. Gelukkig kun je tegenwoordig ook gemakkelijk een kaaswiel kopen. Dat zijn hele kazen, gevarieerd van jonge en oude kaas, tot truffelkaas, pestokaas en olijvenkaas met zongedroogde tomaten. Er zijn superveel verschillende opties! Omdat zo’n hele kaas nogal moeilijk te sjouwen is, kun je het ook de kaas online kopen. Dit is super makkelijk.

Caprese

Dit is misschien wel één van de bekendste hapjes: de capreseprikker. Deze hapjes zijn heel erg simpel om te maken: je prikt een (half) cherrytomaatje, een bolletje mozzerella en een blaadje verse basilicum op een prikkertje en dan ben je eigenlijk al klaar! Serveer ze in een grote schaal en besprenkel ze eventueel met pesto of olijfolie. Een supersimpele snack die je in grote porties kunt maken. Bovendien ook een fijne snack voor de vegetariërs.

Brood & dip

Ook de classic brood met dip is heel handig en simpel om te maken voor een grote groep. Je hoeft namelijk alleen maar lekker brood en (verse) dips te maken en/of kopen. Probeer met de dips een beetje te variëren. Koop bijvoorbeeld niet alleen pathé, filet american en kaasjes, maar kies ook voor wat vegan opties, zoals hummus, groentenspread en vegan eiersalade. Er zijn opties genoeg. Je kunt ook in plaats van brood, verse groenten erbij serveren. Kies bijvoorbeeld voor worteltjes, prei of paprika. Zo is de snack wat gezonder!

Bittergarnituur

Misschien wel de meest makkelijkste snack: bittergarnituur. Dit hoef je namelijk alleen maar te kopen, in de frituurpan te doen en te serveren. Wil je iets uniekere bitterhapjes? Dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om zelf risotto-truffelbitterballen te maken, of groentenloempiaatjes. Er staan talloze recepten online voor zelfgemaakte frituurhapjes.

Quiche

Ook een quiche is een fijne snack voor een grote groep mensen. Je kunt namelijk een paar grote quiches maken en ze serveren door ze in punten te snijden. Deze snack is gezond en heel erg lekker! Het kost je wel iets meer tijd om te maken. Zorg er dus voor dat je genoeg tijd hebt om in de keuken te staan.

Ontdekken

Wat zijn de voordelen van een beenmassage apparaat?

Een beenmassage apparaat wordt steeds populairder. Een beenmassage apparaat is een brace wat door...

Maak een goede start met een gellak set

Als beginnende nagelstyliste wil je het liefste een zo goed mogelijke start maken, echter...

Stedentrip Rome, de prachtige hoofdstad van Italië

Rome, een prachtige stad in Italië. Je kunt Rome het gehele jaar door bezoeken,...

Is een prinsessenjurk iets voor je dochter?

Is je dochter binnenkort jarig en wil je een super leuk cadeautje voor haar...

Wat is een goede portemonnee, maar geen portemonnee?

Een portemonnee kopen is iets wat wij jaren al gebruiken. Tegenwoordig zie je dat...

Hoe kom je aan je boodschappen en andere spullen...

Het coronavirus laat steeds minder haar invloed op onze maatschappij zien. Dat is erg...

Populaire categorieën