Uitgaan na de coronapandemie

De coronapandemie lijkt op zijn retour, de ziekenhuisopnames zijn minder en het merendeel van de mensen heeft zich laten vaccineren. Misschien hoor jij daar ook wel bij. Je kunt vanaf 13 augustus bovendien weer grote festivals in België bezoeken. Een heleboel maatregelen die alle voorafgaande maanden golden, zoals het dragen van een mondkapje en het verplicht anderhalve meter afstand houden, worden dan overboord gegooid. Je kunt gewoon weer naast een vriend of vrienden dansen. Echter gelden er wel wat voorwaarden. Zo moet je kunnen laten zien dat je een negatieve PCR-test hebt laten doen (dus waaruit blijkt dat je geen corona hebt, deze moet bovendien maximaal 48 uur oud zijn) en als je deze niet hebt dien je te kunnen aantonen dat je het coronavaccin hebt gehad. Zo kun je veilig van het festival genieten.

Diverse uitgaansgelegenheden in België

Natuurlijk heb je naast de festivals (Pukkelpop gaat trouwens niet door, vanwege strengere testmaatregelen van de regering) ook diverse andere uitgaansgelegenheden in België. In diverse Belgische steden kun je fantastisch stappen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de Intercity Brussel om naar de grote steden te gaan waar je gezellig uit kunt gaan met je vrienden. Uitgaan in Brussel, Luik, Brugge of Leuven is een waar avontuur. Je kunt ervoor kiezen om naar een café in Brugge te gaan waar ze nog bieren schenken van een oude Belgische familiebrouwerij. Of kies voor een mooie wandeling door een van de Belgische steden onder leiding van een gids. Je kunt ook kiezen voor een mooie tentoonstelling zoals de Salvador Dali tentoonstelling in Brugge. Of kies ervoor gezellig een terrasje te pakken op de Grote Markt in Antwerpen. Dat is altijd een geslaagd uitje. 

Ga je toch liever naar een festival, let dan hierop

Indien je toch liever naar een festival gaat alleen of met vrienden, zal je misschien merken dat sommige festivalgangers om in de stemming te komen stimulerende middelen gebruiken. Denk daarbij aan ghb. Indien je hiermee in aanraking komt ligt een ghb verslaving op de loer. Mocht je dit zelf in de gaten hebben en hier problemen van ondervinden, dan kun je een beroep doen op verslavingszorg. Onder leiding van de hulp van professionals kun je hiermee omgaan en uiteindelijk weer clean worden zodat je deze middelen niet nodig hebt! Lekker naar een festival gaan, is iets waar je van moet genieten en dat gaat het best zonder stimulerende middelen. Want een ghb verslaving of een andere verslaving is niet iets waar je heel makkelijk vanaf komt. Ook voor alcohol geldt, geniet, maar drink met mate.

 

Ontdekken

Je eerste stap naar buiten

Als je zin hebt in avontuur, maar niet zeker weet waar te beginnen, dan...

Waarom Digitale Marketing Belangrijk is voor Jouw Bedrijf

Digitale marketing heeft de manier waarop bedrijven communiceren met hun klanten volledig veranderd. Het...

Duurzame Houtsoorten: Een Verdiepende Blik op Frake Noir en...

Het ontwerpen van huizen, meubels en decoratieve objecten gaat tegenwoordig verder dan het kiezen...

Snel aan personeel komen met Youbahn

Youbahn is een uniek platform dat werkgevers snel en flexibel personeel kan bieden voor...

Welke herenmerken mogen niet ontbreken in je kledingkast?

Ben je als man op zoek naar leuke merken om je garderobe mee aan...

Alles wat je moet weten over reisvaccinaties voor Turkije

Reizen naar het buitenland brengt vaak veel voorbereidingen met zich mee, zoals het regelen...

Populaire categorieën