Wat is een goede portemonnee, maar geen portemonnee?

Een portemonnee kopen is iets wat wij jaren al gebruiken. Tegenwoordig zie je dat steeds minder mensen een portemonnee gaan gebruiken. Dit komt door verschillende redenen. Er zijn op het moment zoveel dingen mogelijk, dat het logisch is dat we niet zo snel terug gaan naar de portemonnee, maar het is zeker goed om te kijken wat de beste opties voor jou zijn. Iets nieuws uitproberen is nooit verkeerd om te doen.

Telefoonhoesjes

Portemonnees zijn niet meer alleen een portemonnee. Portemonnees kunnen tegenwoordig ook gewoon je telefoonhoesje zijn. Je telefoonhoesje heeft op die manier allerlei verschillende informatie bij zich en dan heb je een portemonnee kopen niet meer nodig. Natuurlijk is het wel aan te raden om de portemonnees die je gebruikt bij je telefoonhoesje goed in de gaten te houden als al je spullen er in zitten. Het is niet de bedoeling dat je alles in eens kwijt bent.

De telefoonhoesjes zijn gemaakt om pasjes in kwijt te kunnen en eventueel briefgeld. In de telefoonhoesjes kun je geen munten kwijt. Daardoor kan het soms een niet al te goede keuze zijn als je wel van contant geld houdt. Het is dan lastig om het contante geld ergens kwijt te kunnen, omdat er geen ruimte meer voor is. Daarom is het soms handiger om wel voor een fysieke portemonnee kopen te overwegen.

Pashouders

Naast normale portemonnees kun je ook voor een pashouder gaan kiezen. Een telefoonhoesje is ook voor je telefoon, maar een pashouder zitten alleen je pasjes maar in. Verder kun je er eigenlijk maar vrij weinig in kwijt. Je zal er eventueel wat briefgeld in kwijt kunnen wanneer dit echt nodig zal zijn, maar dit is niet altijd erg handig. Je kan dan altijd beter kiezen voor een andere optie, omdat het heel erg veel ruimte in beslag gaat nemen.

Een pashouder is wel handig als je iemand bent die eigenlijk alleen maar pasjes gebruikt. Als je verder nooit wat anders gebruikt, is de kans erg groot dat je blij gaat zijn met een pashouder. Je voorkomt op die manier dat je teveel bij je moet hebben. Daarnaast hoef je de telefoon niet in een erg groot hoesje te doen. Je kan er dan gewoon een simpel hoesje om heen doen of zelfs geen hoesje. Deze keuze is uiteindelijk aan jezelf. Je zorgt er op die manier voor dat je zo min mogelijk overal mee naar toe hoeft te gaan nemen.

Ontdekken

Dé voordelen van kant en klare kerstbomen

Wie wil er nu niet een mooie kant en klare kerstboom in huis halen? Helaas...

Bij een goed café hoort een goede koelkast

Overweeg je een café te openen? Als dat zo is, zijn er verschillende dingen die...

Waar je rekening mee moet houden bij brokers

Ben jij van plan om op zoek te gaan naar een broker? Dan is...

Wat kan een letselschade advocaat voor je betekenen?

Een auto-ongeluk is een vervelende en vaak traumatische gebeurtenis. Het is belangrijk om na...

Ben jij geschikt voor de horeca?

De horeca is een zware branche en je wordt slecht betaald. De longen ren...

Klaar voor een potje padel?

Padel is een vrij nieuwe sport waardoor de kans groot is dat je er...

Populaire categorieën