Wat zijn de voordelen van een beenmassage apparaat?

Een beenmassage apparaat wordt steeds populairder. Een beenmassage apparaat is een brace wat door middel van klittenband om je benen wordt bevestigd. De brace werkt door middel van warme luchtcompressie. Een beenmassage apparaat is goed tegen heel veel klachten. Hieronder lees je hoe dat zit.

Hoe werkt een beenmassage apparaat?

Zoals verteld is een beenmassage apparaat een brace wat om het gehele been wordt bevestigd. De brace zit stevig om de benen heen. Een beenmassage apparaat is een vorm van compressietherapie. Dit betekent dat compressie (oftewel druk) wordt uitgeoefend op de benen en vervolgens de druk weer wordt afgenomen. Luchtkussens in de brace worden in een bepaald ritme gevuld met lucht om vervolgens de lucht weer te laten leeglopen. Naast druk wordt ook warmte door de brace aangevoerd. Deze warmte zorgt voor ontspanning van de spieren.

Spierpijn verdwijnt sneller

Een beenmassage is erg populair onder de sporters. Vooral onder sporters zoals hardlopers en fietsers. Voor deze sporters is spierpijn een veelvoorkomende bijwerking. Als spierpijn wordt ervaren is het belangrijk dat de spieren genoeg rust krijgen om te herstellen. Een beenmassage apparaat kan hierbij helpen. Het apparaat zorgt ervoor dat spieren volledig ontspannen en het herstelproces van spierpijn wordt versnelt. Ook spierknopen verdwijnen door het compressiesysteem sneller.

Een goede doorbloeding

Een beenmassage is ook enorm populair onder mensen met een verminderde doorbloeding. Compressietherapie zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Daarbij worden de aders ook versterkt. Dit is belangrijk voor onder andere een goede wondgenezing. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat door een goede doorbloeding de hele bloedsomloop wordt bevordert. Deze bloedsomloop is belangrijk voor het gehele lichaam. Bloed verplaatst zich door het hele lichaam en zorgt ervoor dat zuurstof en afvalstoffen goed worden aan- en afgevoerd.

3x per week 30 minuten

Een beenmassage apparaat is het meest effectief als het zo’n drie keer per week 30 minuten lang, wordt gebruikt. De brace wordt om de benen heen bevestigd en vervolgens kunnen de beentjes omhoog! Met een afstandsbediening kan de intensiteit van de compressie én de warmte worden bepaald; 30 minuten vol pure ontspanning dus! Heb jij last van een slechte doorbloeding, rusteloze benen, spierpijn, chronische pijn, een oedeem, spataderen of cellulitis? Probeer dan eens een beenmassage uit! Een beenmassage apparaat van Air-C Pro wordt met een 9,6 beoordeeld en kan 14 dagen lang gratis worden uitgeprobeerd!

Ontdekken

Je eerste stap naar buiten

Als je zin hebt in avontuur, maar niet zeker weet waar te beginnen, dan...

Waarom Digitale Marketing Belangrijk is voor Jouw Bedrijf

Digitale marketing heeft de manier waarop bedrijven communiceren met hun klanten volledig veranderd. Het...

Duurzame Houtsoorten: Een Verdiepende Blik op Frake Noir en...

Het ontwerpen van huizen, meubels en decoratieve objecten gaat tegenwoordig verder dan het kiezen...

Snel aan personeel komen met Youbahn

Youbahn is een uniek platform dat werkgevers snel en flexibel personeel kan bieden voor...

Welke herenmerken mogen niet ontbreken in je kledingkast?

Ben je als man op zoek naar leuke merken om je garderobe mee aan...

Alles wat je moet weten over reisvaccinaties voor Turkije

Reizen naar het buitenland brengt vaak veel voorbereidingen met zich mee, zoals het regelen...

Populaire categorieën