Met een gepersonaliseerde waterfles kom je altijd goed voor de dag

We weten allemaal dat voldoende water drinken erg belangrijk is. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Toch lijkt het zo tegen de herfst weer wat uit ons geheugen te verdwijnen. Water drinken schiet er vaak bij in. En dat is zonde. Water drinken is namelijk niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de rest van je lijf. Het zorgt ervoor dat je goed gehydrateerd blijft en dat je niet licht wordt in je hoofd. Maar om nu zomaar een petfles mee te nemen, dat is dan weer geen gezicht. Kies voor een gepersonaliseerde waterfles van Flaske en je komt altijd goed voor de dag!

Een gepersonaliseerde waterfles is beter voor het milieu

Er zit tegenwoordig weliswaar statiegeld op de kleine petflessen, maar toch is een herbruikbare, gepersonaliseerde waterfles beter voor het milieu. Deze fles gaat jarenlang mee en zal niet snel in het milieu terechtkomen. Een gepersonaliseerde waterfles herinnert je er ook beter aan dat je op tijd water moet drinken. Gewoon, omdat je graag naar deze fles kijkt. Je kunt de fles vullen met koud water en daar eventueel ijsblokjes bij doen voor de heel warme dagen. Maar door het roestvrij staal blijft het water al koeler dan in een normale, plastic wegwerpfles.

Geef zo'n mooie waterfles cadeau

Het land gaat weer, zo langzamerhand, van het slot en dus is de kans groot dat er weer beurzen zijn waar je graag wilt staan. Hoe leuk is het om vanuit jouw beursstand een gepersonaliseerde waterfles uit te delen met je bedrijfsnaam erop? Je kunt de gepersonaliseerde waterfles ook als welkomstcadeau voor de nieuwe sporters in je sportschool gebruiken of op welke manier dan ook. Dat is het mooie van een waterfles: iedereen drinkt water of zou dat op z'n minst moeten doen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zo past de gepersonaliseerde waterfles pas echt bij jouw merk.

Geef je kind een Flaske mee naar school

Ook voor kinderen is het van belang dat ze, tijdens de schooldag, voldoende water drinken. Ze kunnen zich daardoor beter concentreren en de kans op hoofdpijn vermindert aanzienlijk. Maar vaak worden alle flessen in één mandje gezet bij het binnengaan van het klaslokaal. Is het dan niet fijn als je kind precies weet welke fles van hem of haar is? Dat kan met een Flaske. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kind een fles van 750 ml meegeven kan dus wel, maar hoeft niet.

Ontdekken

Je eerste stap naar buiten

Als je zin hebt in avontuur, maar niet zeker weet waar te beginnen, dan...

Waarom Digitale Marketing Belangrijk is voor Jouw Bedrijf

Digitale marketing heeft de manier waarop bedrijven communiceren met hun klanten volledig veranderd. Het...

Duurzame Houtsoorten: Een Verdiepende Blik op Frake Noir en...

Het ontwerpen van huizen, meubels en decoratieve objecten gaat tegenwoordig verder dan het kiezen...

Snel aan personeel komen met Youbahn

Youbahn is een uniek platform dat werkgevers snel en flexibel personeel kan bieden voor...

Welke herenmerken mogen niet ontbreken in je kledingkast?

Ben je als man op zoek naar leuke merken om je garderobe mee aan...

Alles wat je moet weten over reisvaccinaties voor Turkije

Reizen naar het buitenland brengt vaak veel voorbereidingen met zich mee, zoals het regelen...

Populaire categorie├źn