Vakantie herinneringen

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan? Of heb je behoefte aan wat leuke herinneringen? De zomervakantie komt er voor velen weer aan en dat betekent een hele hoop leuke dingen om te gaan doen. En dit hoeft ook niet altijd te betekenen dat je een verre reis gaat maken, want ook ons kleine landje heeft genoeg mooie plekken om te bezoeken of voor weekendjes weg. Zoals het er nu naar uit ziet hebben we tijdens de zomervakantie nog weinig last van maatregelen en kunnen we er lekker op uit en doen wat we willen. Wel blijft het natuurlijk belangrijk om voorzichtig te blijven doen en om je aan de huidige maatregelen te houden.

Ideetjes op doen

Geen zin in een buitenland vakantie maar wil je wel graag genieten van het mooie weer? Hopelijk krijgen we weer zo’n mooie zomer in Nederland als vorige zomer en kunnen we volop genieten van het weer en het mooie Nederland. Het meest voor de hand liggende is een weekendje of weekje weg in Nederland. Kijk is in Friesland of hou je liever van wat meer drukte? Dan is een mooie plek aan de kust zoals in Scheveningen of Katwijk aan zee een goed idee. Elke dag vanuit je huisje lekker het strand op wandelen en ’s avonds genieten van de mooie zonsondergang, wie wil dat nou niet? Maar je kan er ook voor kiezen om je kinderen een paar leuke dagen te geven door bijvoorbeeld de ene dag naar een pretpark te gaan en de andere dag weer naar een mooie dierentuin. Dit zullen ze het afgelopen jaar vast wel gemist hebben en daarom is het een goed idee om dit met ze te gaan doen.

Alles vast leggen

Iets wat misschien wat meer van de oude stempel is maar ook zeker niet te vergeten is, is om alles vast te leggen. Hoe leuk is het namelijk om later aan je kinderen te laten zien wat je allemaal met ze hebt gedaan en waar je allemaal naar toe bent geweest in de vakanties! Iets wat de laatste jaren weer helemaal terug van weg geweest is zijn de polaroid camera’s. Een branded instax camera is leuk om mee te nemen zodat je je geprinte foto’s dan gelijk in handen hebt en kan laten zien. Niet op een klein schermpje maar echt in real life. Als je dan wat leuke foto’s verzameld hebt kan je ze ook op een fotoflyer laten drukken. Dit kunnen je kinderen dan leuk aan hun muur hangen of kan je een mooi plekje in de woonkamer geven.

Ontdekken

Met een gepersonaliseerde waterfles kom je altijd goed voor...

We weten allemaal dat voldoende water drinken erg belangrijk is. Niet alleen in de...

Waar kan je een pyjama kopen?

Als een bedrijf haar producten voor de pandemie nog niet online verkocht, dan zullen...

Geboortestoeltje met eigen tekst, naam of foto als persoonlijk...

Een persoonlijk en uniek cadeau, dat is zeker! De naam van het kind of...

Uitgaan na de coronapandemie

De coronapandemie lijkt op zijn retour, de ziekenhuisopnames zijn minder en het merendeel van...

Tips voor persoonlijke cadeaus

Cadeaus geven kan soms wel moeilijk zijn. Want hoe weet je nou wat iemand...

Je eerste huis? Zo pak je het inrichten aan!

Heb je net je allereerste huis of appartement gekocht? Dan wil je er natuurlijk...

Populaire categorie├źn