Veel bedrijven hebben wel eens een borrel

Je zal het vast wel eens gehoord hebben van andere mensen of misschien komt het wel eens voor bij jouw bedrijf. Het gaat hier om bedrijfsborrels, zo leer je je collega's beter kennen en is de formelen werksfeer er vaak van af. Om deze borrel compleet te maken kan er gekozen worden voor een borrelbox, dit is een box met verschillende hapjes erin die je online kan bestellen.

Hapjes maken de borrel compleet

Bij een bedrijfsborrel hoort dus een borrelbox, hierin zitten lekkere hapjes die de borrel compleet maken en ervoor zorgen dat iedereen voorzien is van een lekkere hap. Daarnaast is er ook nog eens een ruime keuze aan hapjes omdat er veel verschillende soorten boxen beschikbaar zijn bij De Bestelbox. Dus als je een bedrijfborrel hebt zorg ervoor dat jullie een borrelbox bestellen om de borrel compleet te maken.

Gezelligheid met het bedrijf

Een bedrijfsborrel wordt meestal gehouden om een week af te sluiten, dit wordt extra gezellig als het gecombineerd wordt met een borrel. Hierbij is vrijwel iedereen vrolijk en kan het weekend beginnen, dit moet namelijk gevierd worden. Echter is het niet zo dat dit elke week het geval is bij de meeste bedrijfen. Echter moet er wel verantwoordelijkheid worden genomen door het bedrijf, dit zodat het een zakelijke uitstraling behoudt richting eventuele klanten en andere mensen die hier mee gemoeid zijn. Dit is beter voor op de lange termijn, anders kunnen klanten misschien afhaken als ze hierachter komen.

Meer te weten komen van andere

Door de bedrijfsborrels kan je meer te weten komen van je collega's dit komt omdat je dan met ze praat in een andere sfeer. Het is namelijk niet meer in een werksfeer maar in een informele meer nuchtere en vrolijke sfeer. Dit is een groot verschil dan dat tijdens de werkuren. De kans is dan ook groter dat er leuke verhalen naar boven komen die nog niet heb gehoord van je collega's. Tot slot is het ook zo dat je hier mee de werksfeer verbeterd omdat je meer weet van de andere.

Betere werksfeer

De werksfeer kan inderdaad verbeterd worden door dat er een betere connectie is opgebouwd tijdens de bedrijfsborrels. Dit kan komen omdat je langer dan normaal met iemand heb gepraat of omdat je verhalen heb gehoord die wat persoonlijker zijn dan normaal tijdens de werkuren. Het is dan van nature zo dat mensen dan een betere relatie opbouwen. Dit zorgt ervoor dat de ander steeds een stapje extra op de werkvloer doen voor elkaar.

Ontdekken

Veel bedrijven hebben wel eens een borrel

Je zal het vast wel eens gehoord hebben van andere mensen of misschien komt...

Wat is steigerhout en welke soorten heb je op...

Steigerhout is een nieuwe trend op dit moment in Nederland. Je kan dit soort...

Waarom je een BH ook gemakkelijk online kunt bestellen

Waarschijnlijk heb jij wel eens online geshopt. Van gezelschapsspellen tot kleding en koffiezetapparaten, bijna...

Verschillende condooms voor verschillende koppels

Niet elk koppel is hetzelfde. Hun condoombehoeftes verschillen dan ook. Gelukkig zijn er tegenwoordig...

Is dit het juiste moment om Bitcoin te kopen?

De afgelopen tien jaar is Bitcoin veruit de meest winstgevende investering geweest. Met een...

Met een gepersonaliseerde waterfles kom je altijd goed voor...

We weten allemaal dat voldoende water drinken erg belangrijk is. Niet alleen in de...

Populaire categorie├źn